HK er Årets Byrå i Norge – to år på rad! HK er Årets Byrå i Norge – to år på rad!

HK er Årets Byrå i Norge – to år på rad!

Ny seier i kåringen hvor byråkundene bestemmer

I skarp konkurranse med Norges største og mest anerkjente byråer er HK Reklamebyrå kåret til Årets Byrå for andre år på rad. Kåringen måler kundetilfredshet i reklame-, PR- og mediebransjen, basert på intervjuer med kundene hos de 50 største byråene i Norge. Bak kåringen står Dagens Næringsliv og analyseselskapet Regi.

 

– Å vinne i fjor var gøy. Å vinne to år på rad er bare helt fantastisk gøy. Tusen takk til de flotte kundene våre og de dyktige folkene på HK som gjør at kundene er Norges mest fornøyde, smiler Olav Svartøien, daglig leder i HK.

 

Kreativitet og leveringsdyktighet

Årets Byrå kårer Norges beste kommunikasjonsbyråer i ulike bransjekategorier, og HK vant klassen for reklamebyrå med omsetning under 25 mill. kr. Blant kriteriene som vurderes er byråenes leveransedyktighet, strategiske og kreative nivå, kundeinnsikt og digitale kompetanse.

 

– Årets resultat er en spennende blanding av tidligere vinnere og helt nye. Både HK Reklamebyrå og Iteo vant sine respektive kategorier i fjor, mens de andre byråene er helt nye i toppen. Mange av landets byråer får høye vurderinger av sine kunder, og konkurransen om førsteplassen har vært hard, sier Pia Grahn, administerende direktør i Regi til Kreativt Forum.

 

Hyggelig bekreftelse

– Ambisjonen vår er å være sterk på kreativ kommersiell kommunikasjon, uansett kanal. Velger du HK, får du budskap og kampanjer som både skaper oppmerksomhet og gode resultater for kundene våre. Å bli kåret til Årets Byrå er en bekreftelse på at vi lykkes med dette, sier Dag Berg, konsulent og partner i HK.

 

Først nye byrålokaler, så Årets Byrå

2018 har allerede vært et innholdsrikt år for HK. Rett etter nyttår flyttet byrået inn i nye lokaler i ærverdige Posthuset i Trondheim sentrum, sammen med samarbeidsbyråene HK Link, Rosenborg Reklame og Tank Design. Med nær 50 kommunikasjonsspesialister samlet under samme tak er Posthuset et av Norges største og bredeste kompetansemiljø på kommersiell kommunikasjon.

 

Du kan lese mer om HK og Årets Byrå 2018 her og her