HK Alliansen

HK Alliansen består av fem byråer som tror på kraften i god kommunikasjon. Vi skaper resultater for våre kunder gjennom kreativitet, strategi, teknologi og distribusjon. 

HK Alliansen er samlokalisert, i Søndre gate 14, midt i Trondheim sentrum. Her deler vi kunnskap, og utfordrer oss selv, hverandre og kundene våre i skapende prosesser. Men mest av alt er vi nysgjerrige, lekne og åpner opp for kaos – slik at nye tanker og idéer kan bidra til å skape endring.

Et stort kreativt miljø 
Vi har fokus på læring og nærhet til kundene. Vi ser på endring som det eneste konstante, og tar pulsen på en verden i bevegelse. Det betyr fleksibilitet på alle nivå, bevissthet rundt trender og en årvåkenhet for fremvoksende strategier.

Vi er alltid på jakt etter kunder og talenter som vil utvikle seg selv og miljøet vårt.

Vil du skape vekst, må du komme deg ut av komfortsonen. Ikke forvent at det blir enkelt, men sammen kan vi ha det gøy på veien.

HK Reklamebyrå

HK reklamebyrå lager kommunikasjon som skiller seg ut og skaper endring, uavhengig av kanal. Fellesnevneren for alt vi gjør er den gode idéen. Enten det er snakk om budskap, kampanjer, identitet eller strategi. Hos HK reklame møter du et stort engasjement og eierskap til oppgavene du legger i hendene våre. Det er kanskje derfor mange av kundene våre har vært her i flere tiår?

Les mer om HK Reklamebyrå

HK Bits

HK Bits vet hva som skal til for å lykkes med digitale løsninger, tjenester og plattformer. Vi vet også at det som skal til, ikke er det samme for alle. For å satse digitalt er det skreddersøm som gjelder, ikke one size fits all. Derfor velger vi prosess, metode og teknologi etter hva som passer best for akkurat deg.

Les mer om HK Bits

HK Link

Økt omsetning, økt lønnsomhet og lavere kostnader ved å markedsføre seg riktig i digitale medier, det er vår spisskompetanse.
I HK Link har vi fokus på riktig kommunikasjon i digitale medier, samt analyse og dokumentasjon på resultater.

Les mer om HK Link

HK Reklamebyrå Tromsø

I HK utvikler vi helhetlige konsepter og strategisk design som hjelper virksomheter til å nå sine mål. Enten det er å fremstå mer synlig som merkevare, selge mer av et produkt eller tjeneste, endre brukerdesignet på en webside eller måten en tjeneste er utformet på. Vi har spisskompetanse på å kombinere design med teknologi for å lage unike webløsninger.

Les mer om HK Reklamebyrå Tromsø

Rosenborg Reklame

Et reklamebyrå i Trondheim som tar seg av alle delene av en bedrifts markedsføring.
Vi tar utgangspunkt i dine utfordringer i markedet og utvikler løsninger som styrker din posisjon i markedet.

Vi er opptatt av kommunikasjon som skaper resultater, uansett hvilke kanaler som brukes.

Les mer om Rosenborg Reklame

Fyrverk

Fyrverk er Trondheims nye eventbyrå. Vårt mål er å lage opplevelser som blir husket, uansett om det er en varm velkomst, inspirerende konferanse eller rå konsert. Vi skaper øyeblikk som gjør inntrykk.

 

Les mer om Fyrverk

Arcadia Regnskap

Arcadia Regnskap er et autorisert regnskapsbyrå for prosjektbaserte virksomheter som reklamebyrå, film- og mediebyrå og IT-byrå.

Vi arbeider med det siste innen skyteknologi og elektronisk behandling, og har ingen permer eller papirer. Alt av dokumentasjon leveres, arkiveres, behandles og deles med kunder og revisor på elektronisk og sikkert vis.

Les mer om Arcadia Regnskap