Vi er nominert til Årets Byrå – igjen! Vi er nominert til Årets Byrå – igjen!

Vi er nominert til Årets Byrå – igjen!

For andre året på rad er HK reklamebyrå nominert til Årets Byrå i Norge.

Årets Byrå kårer hvilke markedsførings- og PR-byrå i Norge som har de mest fornøyde kundene, og bak kåringen står Dagens Næringsliv og Regi.

 

– Vårt mål er å være gode på kreativ kommersiell kommunikasjon, å lage aktiviteter og kampanjer som fanger relevant oppmerksomhet og skaper gode resultater for kundene våre. Når kundene bekrefter at de er fornøyde med det vi gjør gjennom å nominere oss til Årets Byrå, da blir vi glade, sier Olav Svartøien, leder av HK reklamebyrå.

 

Dette er andre året at det svenske analysebyrået Regi i samarbeid med Dagens Næringsliv undersøker hvilke reklame-, PR- og mediebyråer i Norge som har de mest fornøyde kundene. Undersøkelsen gjennomføres ved hjelp av et omfattende register over norske beslutningstagere som benytter kommunikasjonsbyråer innen de ulike disiplinene. Byråene vurderes kun av de som er kunder i det gjeldende byrået.

 

– Dette er jo andre året vi blir nominert, så det må vel bety at kundene våre er brukbart fornøyd med oss. Å være i finalen i Årets Byrå henger høyt, så det er klart vi setter stor pris på denne tilbakemeldingen, smiler Svartøien.

 

– Hvorfor er kundene så fornøyde med HK, tror du?

 

– Jeg tror det handler om to ting. Det viktigste er at vi leverer sterke, kreative løsninger som både skaper stolthet og resultater hos kundene våre. Det andre er at vi er hyggelige å samarbeide med. Jeg tror kundene våre føler at det er gøy å jobbe med folkene på HK, sier byrålederen.

 

Først Stella, så Årets Byrå

2017 har så langt vært et strålende år for HK. I mars hentet vi hjem tre stjerner og topplassering i Stella – kåringen av landets mest effektive markedskampanjer – for den nasjonale fosterhjemskampanjen for Bufetat.

 

– Vi har helt siden starten i 1992 hatt fokus på oppfinnsom og annerledes markedsføring. Samtidig har vi alltid vært bevisste på at i vår bransje er kreativitet ingenting uten resultater. Jeg er stolt over at vi fortsatt er gode på å levere begge deler, sier Svartøien.

 

HK er nominert i kategorien for byråer med inntekt 6-25 MNOK sammen med Aptum og Fundament kommunikasjon (begge fra Kristiansand), Breakfast (Tønsberg) og Naug & Venner (Oslo).